Nádoba na cesto na pizzu Profi Line, AmerBox, Profi Line, Biela, 600x400x(H)80mm

12,50  (15,38  s DPH)

Značka

Materiál

PP (Polypropylén)

Farba

biela

Dĺžka

60cm

Šírka

40cm

Výška

8cm

Vnútorná hĺbka

56

Vnútorná výška

7.5

Vnútorná šírka

36

Maximálny objem

14.5

Je vhodné pre

Kontakt s potravinami

Tepelná odolnosť od

-40

Tepelná odolnosť do

70

Minimálne množstvo je 1 a počet kusov v balení je 1.

Obvykle dostupné do 14 dní

Popis

Amerbox

Je vyrobená z polypropylénu vhodného pre potraviny a zdravotne neškodného
Udržuje sviežosť cesta a kontinuitu procesu kysnutia
Nádoby možno stohovať, s vekami alebo bez
Veko sa kupuje samostatne (700174)
Možno ju umývať v umývačke

V pizzerii sa dobrá nádoba môže rovnať rozdielu medzi porážkou a úspechom!
Hermetické nádoby na kysnutie sú dostupné v rôznych veľkostiach a dokážu pojať 4 až 12 bochníkov cesta na pizzu.
Ľahké skladovanie, prenášanie a vyťahovanie bochníkov cesta z nádoby, ide tak o dokonalý spôsob, ako uchovávať cesto na pizzu počas jeho kysnutia.
Aká by mala byť dokonalá nádoba na cesto na pizzu?

Hermetická
Jednou z najdôležitejších vlastností, ktorým je potrebné venovať pozornosť, je to, či je škatuľa na kysnutie cesta hermetická. Zabraňuje to vysušeniu cesta pri dlhšej fermentácii a ovplyvňuje komfort práce s cestom.

Stohovateľná
Počas kysnutia a zretia uchovávame mnoho bochníkov cesta v rovnakú dobu. Aby zaberali menej miesta, vyplatí sa, keď je možné klásť nádoby jednu na druhú. Nádoby usporiadané do stohu sa tiež ľahšie prenášajú, pretože nepadajú.

Z vhodného materiálu
Tradičné talianske škatuľky na kysnutie cesta boli vyrobené z dreva, ale moderné plastové nádoby zaisťujú niekoľko výhod. Okrem toho, že sú tesné, ovplyvňujú pozitívne tvar a štruktúru bochníkov cesta. Zodpovedajúci čas kysnutia cesta vedie k vytvoreniu správnej štruktúry, čo ovplyvňuje pracovný komfort – cesto sa ľahšie a rýchlejšie naťahuje. To nie je možné pri použití kovových nádob, ktoré narušujú proces kysnutia cesta.
Plastový povrch je tiež hladký, čo zabraňuje priľnutiu bochníkov cesta a uľahčuje ich vybratie z nádoby po vykysnutí.

Bez zaoblených hrán v nádobe
Špeciálne nádoby na cesto na pizzu uľahčujú odrezávanie a vyťahovanie cesta zachovaním formátu. Na rozdiel od často používaných GN nádob, ktoré majú zaoblené hrany znemožňujúce vybratie bochníka bez zničenia jeho tvaru
Šetrná k životnému prostrediu
Používanie hermetických, uzatvárateľných, opakovane použiteľných nádob ovplyvňuje zníženie spotreby fólií používaných predtým na zakrytie cesta. Plastové nádoby sú odolné a môžu slúžiť mnoho rokov.

Udržuje sviežosť cesta a kontinuitu procesu kysnutia

Vyrobená z polypropylénu vhodného pre kontakt s potravinami a zdravotne neškodného

Dokonalá tiež pre uchovávanie pirohov, cestovín a iných múčnych pokrmov

Nádoby možno stohovať s vekami alebo bez nich (veká sa predávajú zvlášť)

Možno ho umývať v umývačke, nedeformuje sa

Pečenie a Grilovanie - Skladovacie kontajnery - Skladovacie nádoby - Skladovanie a preprava - Skladovanie potravín - Technológie - Pizza pece - Podstavy a príslušenstvo