Nádoba na cesto na pizzu Budget Line, AmerBox, Budget Line, Biela, 600x400x(H)80mm
11,50 € (14,15 € s DPH)
| Značka | |
|---|---|
| Materiál |
PE (Polyetylén) |
| Farba |
biela |
| Dĺžka |
60cm |
| Šírka |
40cm |
| Výška |
8cm |
| Vnútorná hĺbka |
56 |
| Vnútorná výška |
7.5 |
| Vnútorná šírka |
36 |
| Maximálny objem |
14.5 |
| Je vhodné pre |
Umývačka riadu |
| Tepelná odolnosť od |
-40 |
| Tepelná odolnosť do |
70 |
Obvykle dostupné do 14 dní
Amerbox
Je vyrobená z polyetylénu vhodného pre potraviny a zdravotne neškodného
Udržuje sviežosť cesta a kontinuitu procesu kysnutia
Nádoby možno stohovať, s vekami alebo bez
Veko sa kupuje samostatne (700068)
Možno ju umývať v umývačke
V pizzerii sa dobrá nádoba môže rovnať rozdielu medzi porážkou a úspechom!
Hermetické nádoby na kysnutie sú dostupné v rôznych veľkostiach a dokážu pojať 4 až 12 bochníkov cesta na pizzu.
Ľahké skladovanie, prenášanie a vyťahovanie bochníkov cesta z nádoby, ide tak o dokonalý spôsob, ako uchovávať cesto na pizzu počas jeho kysnutia.
Aká by mala byť dokonalá nádoba na cesto na pizzu?
Hermetická
Jednou z najdôležitejších vlastností, ktorým je potrebné venovať pozornosť, je to, či je škatuľa na kysnutie cesta hermetická. Zabraňuje to vysušeniu cesta pri dlhšej fermentácii a ovplyvňuje komfort práce s cestom.
Stohovateľná
Počas kysnutia a zretia uchovávame mnoho bochníkov cesta v rovnakú dobu. Aby zaberali menej miesta, vyplatí sa, keď je možné klásť nádoby jednu na druhú. Nádoby usporiadané do stohu sa tiež ľahšie prenášajú, pretože nepadajú.
Z vhodného materiálu
Tradičné talianske škatuľky na kysnutie cesta boli vyrobené z dreva, ale moderné plastové nádoby zaisťujú niekoľko výhod. Okrem toho, že sú tesné, ovplyvňujú pozitívne tvar a štruktúru bochníkov cesta. Zodpovedajúci čas kysnutia cesta vedie k vytvoreniu správnej štruktúry, čo ovplyvňuje pracovný komfort – cesto sa ľahšie a rýchlejšie naťahuje. To nie je možné pri použití kovových nádob, ktoré narušujú proces kysnutia cesta.
Plastový povrch je tiež hladký, čo zabraňuje priľnutiu bochníkov cesta a uľahčuje ich vybratie z nádoby po vykysnutí.
Bez zaoblených hrán v nádobe
Špeciálne nádoby na cesto na pizzu uľahčujú odrezávanie a vyťahovanie cesta zachovaním formátu. Na rozdiel od často používaných GN nádob, ktoré majú zaoblené hrany znemožňujúce vybratie bochníka bez zničenia jeho tvaru
Šetrná k životnému prostrediu
Používanie hermetických, uzatvárateľných, opakovane použiteľných nádob ovplyvňuje zníženie spotreby fólií používaných predtým na zakrytie cesta. Plastové nádoby sú odolné a môžu slúžiť mnoho rokov.
Udržuje sviežosť cesta a kontinuitu procesu kysnutia
Vyrobená z polyetylénu vhodného pre kontakt s potravinami a zdravotne neškodného
Dokonalá tiež pre uchovávanie pirohov, cestovín a iných múčnych pokrmov
Nádoby možno stohovať s vekami alebo bez nich (veká sa predávajú zvlášť)
Možno ho umývať v umývačke, nedeformuje sa
